Unilever Business Week 2007

09May07

PT Unilever Indonesia is a fast moving consumer goods with a high reputation for training and business education. Unilever Indonesia will give a selected group of 30 most talented final year university students the opportunity to develop management skills on a special course in a real business environment.

 

Business week is a 6-day free of charge accommodation business course designed for university students which provides:
* Brief but realistic experience of management functions.
* Opportunity to develop analytical and management skills.

 

The teaching methods are primarily case studies and business simulations. It will give you the opportunity to pit your wits against your fellow course members in team situations and will help you to develop your analytical, management, and presentation skills in a lively, competitive, but informal atmosphere.

 

The course will also enable you to sample the excitement and satisfaction of being a manager in business.

 

Time and Venue:
September 1 to 7, 2007
Unilever Learning Centre, Mega Mendung, Bogor

 

Registration:
Fill the form and send it with your detailed curriculum vitae, copies of latest transcripts and photograph to:

PT Unilever Indonesia Tbk.
Graha Unilever
Jl Jend Gatot Subroto Kav 15
Jakarta 12930
Attn. Irwanti Barianita

Before June 30, 2007

 

Download the apllication form here and here and see the poster here!

 

Further information:
PT Unilever Indonesia Tbk.
Phone: 021-5262112
ext. 753/754
Fax. 021-5262052
e-mail: Irwanti.Barianita@Unilever.com

 

or feel free to contact me: lusianadarmawan@yahoo.com

 

[source: Unilever Business Week 2007 Application Form]

 


 

Curious to know how amazing it is to be a participant of Unilever Business Week (UBW)? Read these testimonials below from some of participants of Unilever Business Week 2006.

 

“Unilever Business Week = Superb! Offer u the experience that money can’t buy. U can get bunch of new friends, getting know business world and experiencing it by urself through business simulation game. Learn ’bout teamwork, respect others, n so many other things that I can’t talk about it all here! U have to experience it by urself! For me, this event has boosted up my self-confidence and made me realize the real potential in me!”

“Believe me, acaranya jauh dari kesan serius kaya’ seminar2 seperti yang mungkin lo bayangin. UBW dikemas dgn sangat menarik, banyak sesi-sesi dgn materi keren yg dibawain dgn santai, n pastinya full of fun since there’r so many games through the event!😀 The bottomline is this event will give so many insights that u really need to construct ur life/career path after graduated!”

-Me (Comp. Science UI)-

  

“UBW will give u A LOTTTT experiences, opportunities and network and frenz..Facin’ d real business situation can’t juz b imagined!! Also d undescribable overwhelming feelin’..Tears of great efforts to joy of intermingled..Combined into mixture..Join d event n u’ll get d spirit!!”

-Echa (Accounting UI)-

  

“UBW=1 unforgettable week. The best place to enrich ur knowledge, softskill n networking with fun! Recharge ur spirit, be there n feel the best experience!”

-Imel (Management IPB)-

  

“Sejahtera (makanannya hahahahaa)…menarik..memberikan deskripsi dunia bisnis kepada mahasiswa dengan komprehensif.”

-Yulis (Industrial Eng. ITB)-

  

“Unilever Business Week..tempat dimana kita bisa mengeluarkan semua potensi kita tanpa harus mendominasi..tempat dimana kita bisa belajar tanpa harus merasa digurui..tempat dimana kita bisa belajar strategi, teamwork, empowering others dan langsung mengaplikasikannya dan tempat dimana kita dipersiapkan untuk professional world!”

“Learn, Share, Experience, and Fun!”

-Feiral (SBM ITB)-

  

“Seru, berkesan, dan tak terlupakan!! Pokoknya bener-bener lifechanging experience for me. Disini kita belajar kalo leader yang baik adalah orang yang nggak cuma mampu ngedevelop dirinya sendiri, tapi jg orang lain.”

-Steph (Management UNPAD)-

  


“UBW emang ga ada 2-nya! Ga cuma belajar soal bisnis, tapi yg lebih penting adalah bagaimana kita bisa mengetahui dan mengembangkan potensi2 yg kita miliki utk menunjang karier masa depan. Selain itu bisa nambah temen2 baru, sharing knowledges, learn ’bout how to build a good teamwork, n many more!! Yg pasti, kita jg bisa mengenal lebih dekat sosok raksasa perusahaan consumer goods di Indonesia, yaitu Unilever!”

-Devi (Accounting UGM)-

  

“UBW nyenengin bgt, dpt bergaul dgn banyak cewek, maklum kampusku “laki” semua. UBW top bgt!”

-Munir (Mechanical Eng. ITS)-

  


“After participating UBW06, I gained more knowledge bout d real business world, more personal development, n definitely gain more supercool n smart friends from other univ.”

-Eva (Administration Atmajaya)-

  

“UBW bagi gw itu tempat gw dpt ilmu n FUN. Ilmu yg ga bisa gw dpt dr kampus..Gw blajar buat brani perform, speak-up, tolerance, percaya diri, n pastinya gila2an..Gw jd brani buat menampilkan diri gw apa adanya even kebodohan2 gw..Dare to be different..I got lots of new friends yg bisa gila bareng.”

-Sammy (Accounting Trisakti)-

  

“UBW…. he he hi hi….. i get a lot of things here. knowledge, commitment, friendship…. its make me feel more comfort with my self, and of course my achievement of life.”

-Novi (Industrial Eng. UGM)-

  

“Di UBW 2006 kita belajar ilmu2 bisnis, iya emang ilmu bisnis… but you get a lot of FUN there! Ada temen2 baru dari seluruh Indonesia yg asik2, makanan tiap 3 jam sekali, tempat fitness, kolam renang, meja billyard, hohoho… Satu hal yang paling berkesan buat gw: UBW mengajarkan kita untuk sharing & caring others. Itu yang biasanya terlupakan saat diri kita dikuasai passion for winning…”
-Achie (Industrial Eng. ITB)-

  

“rasanya masi pingin UBW lagi huhu….pingin sekali lagi de…
kangen ama megamendung..kangen ama makanannya
kangen ama anak2 yang lain…
duh…?
jadi kepikiran hahaha”😛

“anyway…u won’t ever regret it, 6 days full of fun and learning @unilever megamendung.”
-Erick (Mechanical Eng. UI)-

  

“UBW is a package contain of intensity, integrity, and intelligence.

A bucket of quiet people in the beginning. A load of crazy, funky, ‘nasty’ but smart people in the end.

When changing is a challenge. When the journey is the rewards.

Suatu pengalaman berharga bisa menjadi bagian generasi muda Indonesia yang hebat!” (”,)v
-Aries (Economics UGM)-



15 Responses to “Unilever Business Week 2007”

  1. 1 novi

    UBW…. he he hi hi….. i get a lot of things here. knowledge, commitment, friendship…. its make me feel more comfort with my self, and of course my achievement of life. dear all, i luv u………..

  2. 2 Amir

    hihihi.. mentang2 “alumni”… promosi niy ye😀

  3. 3 lu-c

    #Novi: thanks yach komennya😀 smg promosinya sukses ni🙂

    #Amir: ow iya dunk😛 dah kewajiban atuh😀

  4. 4 Erick

    rasanya masi pingin UBW lagi huhu….pingin sekali lagi de…
    kangen ama megamendung..kangen ama makanannya
    kangen ama anak2 yang lain…
    duh…?
    jadi kepikiran hahaha :p

    anyway…u won’t ever regret it, 6 days full of fun and learning @unilever megamendung

    -erick-

  5. 5 ariEs

    Whoa Lusi… keren juga promonya! Ni testi gw wat UBW:

    UBW is a package contain of intensity, integrity, and intelligence.

    A bucket of quiet people in the beginning. A load of crazy, funky, ‘nasty’ but smart people in the end.

    When changing is a challenge. When the journey is the rewards.

    Suatu pengalaman berharga bisa menjadi bagian generasi muda Indonesia yang hebat!

    (“,)v

  6. 6 avie

    eh eh
    haha
    g pengen juga dong naro tulisan disini
    hahahahahha

    apa kabar kalian semuaaaa?????/

  7. 7 lu-c

    avieee…huahha…nyampah aja ni lo😛

  8. 8 ariEs

    Lusi pilih kasih nih… yg dikasih photo ko cm 3?

  9. 9 Wulan

    Miss all those precious moment..

  10. 10 lu-c

    #Aries: ih ih..kan “by request”, bos😀 lo mauuu gw pasangin foto jg? haha..jgn d bos..kasian yg liat..😛

    #Wulan: yeah..mi tu..

  11. 11 gitamara

    gw juga pengen masukin testi!!!!!!!!!!!!!
    gimana caranya…?

    huhuhuhuhu…. misss u alllll……
    hiks hiks hiks…

  12. 12 lu-c

    ya udh git, lo tulis aja testinya di sini…😀 ntar gw tambahin cuy..

  13. 13 arlo

    Hi,
    Just curios, I’ve admitted my app form before the deadline but havn’t received any contact whatsoever regarding the status of my app. When is the succesful applicants announcement?

    I would be very grateful if you could just email me at arlo_erdaka@yahoo.com to reply or refer me to the official site.

    thanks a bunch

  14. 14 jaka

    minta tips n triknya dong mo coba ngeply juga nih. btw steph yg dari unpad itu asdos bukan yak?

  15. 15 lu-c

    huehehe..lo japri aja ke gw=D ntar gw ceritain dah =D

    iyah..si steph itu yg asdos ituhh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: