big news^^

27May09

yeay…another reunion in September this year^^ can’t wait any longer…


i’ve waited for this for a longgggggg time….^^


artisan du chocolate

hihi, pengen deh punya toko coklat gituuu…yg isinya coklat2 yg gw sukaaa semua…trus kalo bisa jualin coklat2 dari sluruh duniaaaa jg hueheheh…

selaen itu, ada coklat yg gw bikin sendiriii jg…praline, truffle, dan teman2nya…๐Ÿ˜€

nah, desain interior toko gw ntar jg mesti keren abiss..kaya’ di gambar sebelahh tuuu..

harus disediain meja kursi bwt pelanggannya jg biar mereka bisa langsung nikmatin coklatnyaa…tentunya ditemani dengan varian minuman coklattt jugaaaa hohoho…

apalagi yah…o iya…harus ada choco fondue jg donkkkkk…yg dateng bisa milih mo “nyelupin” apa ajaaa…

hmm..apalagi ya..ntar pengen jual es krim jg..kaya’ cold stone gt..jadi yg beli bisa milih coklat2 yg gw jual sbg mix-ins nya huahahha…

duh duh..sekian dulu angan2 dari saya…doain bisa terwujud yaaa…aminnnn๐Ÿ˜€


huahaha..life as an auditor is not that sucks๐Ÿ˜€

i’m starting to love my work life anyway๐Ÿ˜€

as an auditor, i already got so many chances to visit a great place that i never think i could visit before (and i will)๐Ÿ˜€ besides, i met so many g.r.e.a.t n c.r.a.z.y friends here…haha๐Ÿ˜€

yeah..most of them are not in the same division with me (me in system and process assurance and they are in financial assurance)..well..i met them through the induction program..๐Ÿ˜€

so anytime i feel bored or need some “free” entertainment, i just need to go downstair to catch up with the latest “gossip”๐Ÿ˜›


i listen to this song lately, song called “cosy in the rocket“, theme song of “grey’s anatomy”๐Ÿ˜€

for the first time, i thought it was “imogen heap” or “frou frou”. and it really sounds like “headlock” by imogen heap. the vocal and music are quite similar, esp. the intro. but after doing some browsing, i found that it’s a song of “psapp” (pronounced “sap”), duo from england. and i also luv to hear “in my head”, also by psapp.

Climb, climb into the rocket

And we set the fuse to go, go go

Head start, cosy in the rocket

And I need to go, go, go,go

Tip top ready for the sky

And I’m tip top ready to go

Tip top ready for the sky

And I’m tip top ready to go,go,go

Come, come, fly into my palm

And collapse

Oh oh, suppose you’ll never know

Nobody knows where they might end up

Nobody knows

Nobody knows where they might wake up

Nobody knows

Nobody knows where they might end up

Nobody knows

Nobody knows where they might wake up

Nobody knows

Tick tack toe, you’re fitting into place

And now the old ways don’t seem true

Stick stop blue you’re only shifting I

In the same old shape you always do

Tip top ready for the rocket

And I’m tip top ready to go

Tip top ready for the sky

And I’m tip top ready to go, go go

Come, come, fly into my palm

And collapse

Oh oh, suppose you’ll never know

Come, come, fly into my palm

And collapse

Oh oh, suppose you’ll never know


women rule!

25May07

awalnya tau ada artikel ini dr si nova๐Ÿ˜€ trus pas baca CC baru, ternyata ngebahas hal yg sama jg. hihi, bole jg niy di-share๐Ÿ˜€

pernah kebayang ga si ada “kota khusus cewe”? atau at least pernah ga si yg cewe2 ngayal gt (krn saking sebelnya ni sama makhluk yg namanya “cowo”๐Ÿ˜› ), pengen punya area sendiri dmana lo yg jd “the rule maker”? what fun!

hehe, ternyata khayalan cewe2 ini bentar lg bisa twujud krn di distrik Chongqing, China, bakal segera dibangun “kota perempuan” pertama di dunia, yg tujuan utamanya si utk menarik wisatawan.

jadi, di kota ini semua aturan & hukum dibuat utk kepentingan perempuan๐Ÿ˜€ klo ada laki-laki yg melanggar akan langsung dihukum, mulai dr disuruh berlutut minta maaf, sampe disuruh cuci piring๐Ÿ™‚ ~ahhh..ada2 saja hukumannya yak๐Ÿ˜›

trus salah satu aturan yg diterapin yaitu “setiap perempuan ga pernah salah dan laki-laki ga boleh menolak perintah perempuan”… hohohoho…๐Ÿ˜€ ~boleh juga ni ;D

tapi..apa komentar kaum cowo ya? hmmmm…

source: kompas, cita cinta.

ps. yeah..maybe this “woman city” is a fabulous place for having fun๐Ÿ˜€ but..what women need indeed are more opportunity to raise their voices & get more chance to play a significant part in ruling the country (hehe, just cited what the women commission always “gebu2kan” :D).

however, what i need as an individual is “men never underestimate women…before they have seen the “real” capability of women”. and for women, haha..i think the greatest barrier in becoming a good leader is “manage the emotions”๐Ÿ˜€ ~still work on it though๐Ÿ˜›


my PaloozaHead

21May07

metau website ini ga? Paloozahead

 

website ini dibikin bwt promosi Lollapalooza 2007, acara musik 3 days + 9 stages + 130 bands, di Chicago Grant Park (August 3-5, 2007). dan tau g bakal ada siapaaaa…muse, pearl jam, snow patrol, daft punk, dan sodara2nya…๐Ÿ˜€ yg serunya ni yaaa, di PaloozaHead ini lo bisa bikin “performer” imajinatif gt..bisa pake wajah “org”..wajah performer Lollapalooza yg beneran…bahkan bisa pake wajah lo sendiri๐Ÿ˜€ liat d ini!๐Ÿ˜€

 

hihihi…kocak bgt d ini…ayo2 bikin!!! dun forget 2 show me ur PaloozaHead!!! gimme ur link, okay?๐Ÿ˜€

 

Create Your Own PaloozaHeadVisit Lollapalooza.com